Rijden jouw bedrijfsvoertuigen nog op diesel of benzine? Dan is het hoog tijd om aan elektrische wagens te denken. De voordelen wegen steeds meer op tegen de nadelen, nu het fiscale regime verandert. Doe je voordeel met deze tips!

Sneller door de stad dan met de auto, minder vermoeiend dan met de fiets. Elektrische steps zitten vol voordelen. Maar ze veroorzaken ook veel ongevallen ... Check hier de juiste verkeersregels en tips om je goed te verzekeren.

Inladen, motor aan en wég ben je. De ultieme vrijheid tegemoet! Met een mobilhome of campervan – het kleinere zusje – reis je flexibel en comfortabel tegelijk. Het beste van beide werelden, kan dat wel? Zeker. Als je je voorbereidt met deze tips.

Verhuizen! Da’s plezant en spannend tegelijkertijd. Je kijkt ernaar uit om van die nieuwe plek een thuis te maken, maar eerst komt er nog heel wat administratie bij kijken. En hoe zit dat met je verzekeringen?

Wij nemen deel aan de 1e Handelsbeurs van Ingelmunster tijdens het weekend van 18 & 19 maart. Dit event gaat door in een grote tent op het Marktplein van Ingelmunster.

Vanaf 2023 zal ons kantoor te Meulebeke niet meer geopend zijn in de namiddag, enkel nog na afspraak. Om een betere service op maat van onze klanten te kunnen bieden, ontvangen wij u in de namiddag te Meulebeke enkel op afspraak.